Fleddervoort Veenhuizen

Fleddervoort

Fleddervoort is een 24-uurs woonlocatie in Veenhuizen. Het karakteristieke gebouw heeft een centrale ingang met links een gezamenlijke woonkamer en keuken. Aan de achterkant van het gebouw zijn 6 appartementen van 2 verdiepingen, met elk een woonkamer en kitchenette, een badkamer en slaapkamer. Het gebouw heeft rechts aansluitend een beheerderswoning waarin een begeleider woont.

FV

Wat doet Fleddervoort

In Fleddervoort wonen mensen die niet zelfstandig kunnen wonen. Soms komt dat doordat iemand een verstandelijke beperking heeft, soms doordat er psychische problemen zijn. Alle mensen die in Fleddervoort wonen, zijn op zoek naar een gezelligheid en gezamenlijkheid: de mogelijkheid om samen koffie te drinken en samen te eten. In Fleddervoort werkt een team van gediplomeerde begeleiders dat begeleiding biedt bij (hulp)vragen en problemen van bewoners

In Fleddervoort is sprake van een begeleidingssituatie met accenten op gezelligheid, sfeer en gezamenlijk dingen ondernemen. De mensen die er wonen bepalen samen wat er gebeurt. In overleg wordt bijvoorbeeld beslist over de inrichting van de gezamenlijke ruimtes, wat er gekookt wordt en wat de huisregels worden.

Kan ik ook in Fleddervoort wonen?

 Met een Wet Langdurige zorg indicatie kun je in Fleddervoort wonen, ZIN of PGB maakt niet uit. Zoek jij een plek om te wonen? Neem contact op met Eline Prins.

Contact
Eline Prins
Telefoon 06 15195905
Mail: Eline@bijprins.com