jhj

Team Fleddervoort zoekt zomerversterking!

LogoAssistent of Persoonlijk Begeleider Niveau 3 /4 | 16-28 uur

Tijdelijk; Zomerwerk .

Over Bij Prins

Bij Prins is een kleinschalige zorgorganisatie in Drenthe met de dagbestedingslocatie Donderboerkamp in Donderen, woonlocatie Fleddervoort in Veenhuizen en een Ambulant team die ondersteuning thuis biedt.

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid heeft om bij te dragen aan de maatschappij. Ook als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt door een verstandelijke, psychiatrische of andere beperking. Bij Prins biedt ondersteuning in de woon- en werksituatie op kleinschalige locaties. Inzet van talenten en kwaliteiten staan hierin centraal, we kijken altijd naar wat wél kan, vanuit gelijkwaardigheid.
Bij Prins. Natuurlijk in werk en zorg.

De vacature

Het team Fleddervoort is op zoek naar een collega Assistent of Persoonlijk Begeleider niveau 3 /4 die het team in de zomervakantie komt versterken. Dit is van week 29 t/m week 35

Team Fleddervoort biedt deelnemers ondersteuning binnen de woongroep in Veenhuizen. Deze woonlocatie biedt 24-uursondersteuning. De dienst start om half 4, je leest rapportage, doet wat voorbereidingen voor het menu. Rond 16 uur komen de bewoners thuis, je vangt ze op met koffie of thee, wat staat er op het programma van de bewoner? Huishouding, sport of een verjaardag? Na het eten is er tijd voor een persoonlijk contactmoment, de avond wordt afgesloten met fris. Om 23 uur kun je gaan slapen, de volgende dag om 7 uur begint de ochtenddienst tot 9 uur. Binnen Fleddervoort worden slaapdiensten gedraaid, in het weekend ook dagdiensten.

Jij hebt

Voor het zorgvuldig en professioneel uitvoeren van de functie stellen wij de volgende minimumeisen:

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3 of 4.
  • Affiniteit met de doelgroep.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Een rijbewijs B. 

Jij bent

Als medewerker ben jij:
Betrokken en respectvol
Je snapt wat de deelnemers bezighoudt en beperkt. Dit motiveert jou om vanuit jouw expertise en bewogenheid de beste zorg te bieden.

Zelfverzekerd en flexibel
Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel van de wijs brengen. Je bent flexibel als de situatie daarom vraagt.

Creatief en leergierig
Iedere dag en iedereen is anders. Je bent creatief in jouw dag invulling om zo de beste zorg te bieden. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en wilt altijd beter worden in wat je doet.

Talent gedreven
Iedereen heeft talenten. Deze talenten halen we samen naar boven en zetten we in om zo op een gelijkwaardige manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Wij bieden

Bij Prins biedt salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO gehandicaptenzorg. We zorgen voor een fijne werksfeer die naast professioneel ook gemoedelijk is. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning, bijvoorbeeld over medicatie, BHV of een begeleidingsmethodiek . Het team Fleddervoort staat garant voor samenwerken & enthousiasme. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet staan wij open voor groei in contractduur en uren.

Solliciteren?

Ben jij uitgedaagd door deze vacature en kun jij je vinden in dit profiel, laat het ons weten! Neem ook gerust contact op als je meer wilt weten over de vacature. We zien je sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet via info@bijprins.com De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 april 2023