jhj

Team Ambulant zoekt versterking!

LogoPersoonlijk Begeleider Niveau 4 | 8-16 uur

Tijdelijk of Vast dienstverband per april 2023

Over Bij Prins

Bij Prins is een kleinschalige zorgorganisatie in Drenthe met de dagbestedingslocatie Donderboerkamp in Donderen, woonlocatie Fleddervoort in Veenhuizen en een Ambulant team die ondersteuning thuis biedt.

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid heeft om bij te dragen aan de maatschappij. Ook als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt door een verstandelijke, psychiatrische of andere beperking. Bij Prins biedt ondersteuning in de woon- en werksituatie op kleinschalige locaties. Inzet van talenten en kwaliteiten staan hierin centraal, we kijken altijd naar wat wél kan, vanuit gelijkwaardigheid.

Bij Prins. Natuurlijk in werk en zorg.

De vacature

Het team Ambulant is op zoek naar een collega Persoonlijk Begeleider niveau 4 per 01-04-2023 voor 8-16 uur per week.

Team Ambulant biedt deelnemers ondersteuning aan huis. Het kantoor voor dit team is gevestigd in Norg, soms start je je dag met collega’s, soms zelfstandig. Op kantoor lees je de rapportages en behandel je de mail. Daarna ga je op pad! Je ondersteunt de deelnemers in de thuissituatie op de afgesproken levensgebieden. Dit kan zijn bij huishoudelijke taken, administratie of contact met instanties. Vaak ben je een kort deel van de dag bij een deelnemer.

Jij hebt

Voor het zorgvuldig en professioneel uitvoeren van de functie stellen wij de volgende minimumeisen:

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
  • Affiniteit met de doelgroep.
  • Geen 9 tot 17 mentaliteit, ook in de avonden en weekenden wordt er ondersteuning geboden.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag.
  • Een rijbewijs B.
Jij bent

Als medewerker ben jij:
Betrokken en respectvol
Je snapt wat de deelnemers bezighoudt en beperkt. Dit motiveert jou om vanuit jouw expertise en bewogenheid de beste zorg te bieden.

Zelfverzekerd en flexibel
Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel van de wijs brengen. Je bent flexibel als de situatie daarom vraagt.

Creatief en leergierig
Iedere dag en iedereen is anders. Je bent creatief in jouw dag invulling om zo de beste zorg te bieden. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en wilt altijd beter worden in wat je doet.

Talent gedreven
Iedereen heeft talenten. Deze talenten halen we samen naar boven en zetten we in om zo op een gelijkwaardige manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Wij bieden

Bij Prins biedt salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO gehandicaptenzorg. We zorgen voor een fijne werksfeer die naast professioneel ook gemoedelijk is. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning, bijvoorbeeld over medicatie, BHV of een begeleidingsmethodiek . Het team Ambulant staat garant voor samenwerken & enthousiasme. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet staan wij open voor groei in contractduur en uren.

Solliciteren?

Ben jij uitgedaagd door deze vacature en kun jij je vinden in dit profiel, laat het ons weten! Neem ook gerust contact op als je meer wilt weten over de vacature. We zien je sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet via info@bijprins.com De sluitingsdatum voor deze vacature is 21-03-2023.